Go to Top

Zoneterapi/meridianlære

Ifølge zoneterapi ser man mennesket ud fra en holistisk opfattelse.
Bestemte zoner på fodens over- og underside korresponderer med bestemte zoner og organer i kroppen. Behandlingsformen kaldes også “refleksologi.”

Det antages, at der findes en vital energi, som cirkulerer i kroppen. Når denne energi blokeres et sted i organismen, vil den zone, hvor blokaden er opstået, blive påvirket. Zoneterapeuten arbejder på at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen ved at trykke på bestemte punkter på foden.

En stor del af dem, der behandles med zoneterapi, lider af smerter i led og muskler, stress, fordøjelsesproblemer, kredsløbsbesvær, allergi, luftvejslidelser, hovedpine eller sportsskader

På vores ”mini-zoneterapi-kursus” vil du bliver undervist af Jeanette Bille Kjeldsen, Zoneterapeut og Akupunktør. Hun har mange års erfaring fra egen klinik gennem 17 år og har derudover undervist på flere af landets Zoneterapeutskoler. Hun vil på dette kursus give et indblik i teorien omkring zoneterapi, og lære eleverne enkle brugbare zoneterapi-teknikker, kombineret med stimulering af specielt effektive akupunkturpunkter, enten med fingertryk eller med magnetpåvirkning. Disse teknikker kan du gå direkte hjem og bruge som et supplement til din behandling.

På kurset vil du lære følgende :

Hvordan er Zoneterapien opbygget? Visuel analyse af foden
Intro til kinesisk fysiologi og sygdomslære, Organ-uret, De Fem-elementer,
Opvarmning og afslapning af foden.
Organrelaterede muskler og zoner, fodens zoner til muskler/skelet.
Praktisk Zoneterapi
Akupressur-punkter – stimulering med fingertryk og magnetpåvirkning.

Kurset afsluttes med klientbehandling, hvor det tillærte afprøves.

Dette kursus giver 32 RAB point hos FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Zoneterapi, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Zoneterapi, kurset i Aarhus.
Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Maksimal deltagelse: 16
Start: 23. november 2018, kl. 9.00 – 16.00
Pris: 3.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Zoneterapeut/Akupunktør Jeanette Bille Kjeldsen

Kursusdatoer:
23. –  25. november 2018, kl. 9.00 – 16.00

Tilmeld Dig Her