Go to Top

Skolen

Dansk Akademi for Kropsterapi er en super moderne skole beliggende i Åbyhøj, 5 min fra Aarhus centrum og lige ved en motorvejsafkørsel. Denne unikke beliggenhed gør det let at komme frem, hvad enten du kommer med bil, bus eller er på cykel.

Indehaver Jannie Arvad har mange års erfaring med behandling i egen klinik samt undervisning i kropsterapi. Det er blandt andet i disse sammenhænge, at hun har oplevet et stigende behov for en kompetent skole, der kan uddanne kommende kropsterapeuter.

Der er et stærkt stigende behov for kompetente alternative behandlere i Danmark. Så går du med en drøm om at hjælpe andre af med deres problemer, så vil en uddannelse, som enten fysiurgisk massør eller kropsterapeut, være noget for dig. Hvad enten du ønsker at gøre det til din fuldtids beskæftigelse eller blot gøre det for interessens skyld, så er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at du efter endt uddannelse føler dig klædt på fra den første dag du starter som lægeeksamineret behandler.

På skolen bliver den teoretiske del varetaget af fysioterapeuter. Den praktiske del af undervisningen vil blive afholdt af behandlere med mange års erfaring inden for kropsterapi. Vi stiller store krav til os selv og vores elever. Målet er, at vi sammen kan løfte niveauet for alternative behandlere.

Skolen tilbyder en grunduddannelse, som er en lægeeksamineret fysiurgisk massageuddannelse. Denne uddannelse giver et rigtig godt fundament både teoretisk og praktisk. Som efteruddannelse tilbyder vi både en uddannelse som RAB godkendt Fysiurgisk Massør, og du kan blive en af Danmarks første lægeeksaminerede kropsterapeuter.

Kurserne kan tages individuelt eller sættes sammen og blive en del af den afsluttende eksamen, når man har opfyldt skolens kriterier for den lægeeksaminerede kropsterapeutuddannelse eller RAB godkendt Fysiurgisk Massør.

Vi holder os ajour med de nyeste behandlingsformer i ind- og udland, så vi hele tiden kan forbedre os og levere det bedste produkt til vores elever.

Når du har bestået eksamen, har du mulighed for at blive medlem af Dansk Akademi for Kropsterapi. Dette medlemskab er ment som et forum, hvor du kan komme og dele dine erfaringer og få svar på eventuelle problemstilligner, som du kunne stå med i dit daglige arbejde som behandler.

Du kan trygt vælge os som din fremtidige samarbejdspartner, hvad enten du er helt ny i branchen eller en erfaren behandler. Vi hjælper dig hele vejen.

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller de uddannelser, som vi tilbyder, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.