Go to Top

Ryg og Korsben

Smerter i ryggen kender vi alle til, og at det i den grad kan hindre os i mange af vores daglige gøremål. Derfor er det også en af de problemstillinger, som vi ofte ser i klinikkerne. Men hvor mange er så i virkeligheden i stand til at løse problemet, når det har en lidt mere alvorlig karakter end blot almindelige muskel spændinger?

På dette kursus vil du lære at løse problemstillinger som bl.a. facetledssyndrom, låst ribben, smerter i ben og baller samt nerver. Med andre ord et hvert rygproblem der ikke skyldes sygdom eller kræver operation.

Der bliver undervist i brugen af en activator/CAT, det er et lille redskab, som giver en impuls ind i leddet på en meget blid, præcis og skånsom måde. Samme problemstillinger bliver der også undervist i at behandle ved brug af hænderne.

Teknikkerne er uundværlige, hvis man vil til bunds i langt de fleste vedvarende rygproblematikker. Du vil opleve, at du straks efter kurset står med en helt ny viden og et super redskab, som kan hjælpe ufatteligt mange af dine klienter af med problemer, som du ikke var i stand til inden kurset.

Kurset afsluttes med klientbehandling, hvor det tillærte afprøves.

Det kan være en fordel at skaffe en activator/CAT inden kurset,

Den kan bestilles på www.chiroform.dk til 1.837,00 kr ekskl. moms.

Dette kursus giver 16 RAB point hos FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Ryg/korsben, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Ryg & korsben kurset i Aarhus
Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Maksimal deltagelse: 16
Start: 24. marts 2018 fra kl. 9.00-16.00
Pris: 2500 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Kropsterapeut Mette Hansen.

Kursusdatoer:
24-25 marts 2018

Tilmeld Dig Her

Kommende kurser:
11. – 12.  oktober 2018.

Tilmeld Dig Her