Go to Top

Psykologi

Kurset henvender sig til dig, som ønsker en introduktion til den nødvendige viden om terapeut-klient forhold til brug i praksis.

Til terapeuten som har sine hænder, tid og kommunikation som sine primære redskaber, og hvor det at have basalt kendskab til klientens indre liv, vil være givende for både klientforløbet og terapeut–klient forholdet.

Kurset indeholder kommunikationstemaet med nonverbal og verbale transaktioner samt det meget centrale i samspillet mellem psyke og soma.

Kroppen er udstyret med iboende helbredende kræfter. Terapeutens verbale og nonverbale kommunikation og adfærd er af stor betydning for at stimulere klientens “indre helbreder.”

Yderligere vil personlighedspsykologien blive gennemgået på et basalt plan, de psykiske forsvar og udviklingspsykologien.

Kurset er selvstudie.

 

Bogen “Sundhedspsykolgi, en introduktion” af Kjeld Bruun Jensen, kan købes på www.pons.dk

Dette kursus giver 50 RAB point hos FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Psykologi, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Psykologi
Adgangskrav: Alle kan deltage
Pris:  2.500 kr. ved selvstudium
Kontakt person/underviser: Kropsterapeut Jannie Arvad
Kurset består af 100 lektioner som afsluttes med en eksamen.

 

Tilmeld Dig Her