Go to Top

Nakke, Skulder og Arm

Smerter i skulder, nakke og arme er et velkendt fænomen blandt mange mennesker. For mange kan smerter i skulder, nakke og arme være en udfordring i dagligdagen, da smerterne forhindre dem i at udføre de mest almindelige opgaver. Nakken skal man se på som noget af det mest fundamentale i vores krop. Er der en dysfunktion i nakken kan dette påvirke os meget og ligefrem sætte en stopper for vores liv.

Nakken er tæt knytte til vores kranie og derved også vores hjerne. Opstår der problemer i nakken kan dette nemt påvirke en række funktioner som bl.a. syn, hørelse og balance. En ubalance i nakken kan også gøre at vi dagligt har hovedpine og koncentrationsbesvær.

Nakkeproblemer kan med tiden, hvis ikke dette bliver behandlet, sætte sig til problemer i skulder og arme. Skulderproblemer kan selvfølgeligt også være et særskilt problem, som er opstået ved fx skade eller overanstrengelse. Da skulderleddet er et tredelt led, der bliver holdt på plads af muskler og ligamenter, ses dette som et af de mest komplekse led vi har, og kræver den helt rigtige behandling som du vil kunne lære på dette kursus.

Metoderne der primært anvendes til dette kursus er Muskel energi teknikker, behandling af muskler bl.a. vha.triggerpunkter, samt kranio-sakral terapi.

Kurset afsluttes med klientbehandling, hvor det tillærte afprøves.

Dette kursus giver 24 RAB point hos FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i nakke/skulder/arm, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Nakke, Skulder og Arm kurset I Aarhus
Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Maksimal deltagelse: 16
Start: 12. september 2018, kl. 9.00-16.00
Pris : 3.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Kropsterapeut Janne Jeppesen.

Kursusdatoer:
12. – 14. september 2018.

Tilmeld Dig Her