Go to Top

Mini Massage

Kurset henvender sig til dem, der ønsker at lære massage til hjemmebrug eller i sportsklubber. Altså et kursus på hobbyplan.

Kurset indeholder 2 moduler:

Modul 1: omhandler ryg og nakke.

Modul 2: omhandler arme, ben og baller.

På kurset vil du få et indblik i, hvordan man laver fysiurgisk massage. Fysiurgisk massage er en klassisk dyb muskelmassage. Ordet ”fysiurgisk” handler om at afhjælpe lidelser i bevægeapparatet.

Modul 1
Kurset starter med en introduktion til fysiologi og anatomi. Derefter vil Kropsterapeuterne Jannie Arvad, gennemgå en basis rygmassage med ca.15 teknikker, som vil gøre dig i stand til at kunne hjælpe venner og familie af med spændinger i muskulaturen. Kurset vil give et lille indblik i, hvad der kan være årsagen til, at mange mennesker oparbejder kroniske spændinger og hovedpine.

Modul 2
Kurset er opbygget på samme måde som modul 1. Her vil der være fokus på arme, ben og baller. Kropsterapeut Jannie Arvad vil her ligeledes gennemgå ca. 15 massage teknikker, som vil kunne afhjælpe muskulaturen, spændte muskler (der med tiden kan være med til at give problemer så som smerter i både ben og lænd), samt trætte og væskefyldte ben.

Kurset er tiltænkt private til brug på amatørbasis derhjemme eller evt. i sportsklubber. Det har før ført til, at man har fået blod på tanden og ønsker at tage den professionelle massageuddannelse. Kurset er derfor blevet brugt som et springbræt til vores grunduddannelse som massør.

Du kan deltage alene, men det er også muligt at tage din mand/kone eller gode veninde med og få en hyggelig og ikke mindst behagelig wellness-aften ud af det.

På kurset serverer vi lidt frugt/snacks og drikkelse.

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Mini Massage, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Mini Massage, kurset i Aarhus.
Adgangskrav:  Alle kan deltage
Maksimal deltagelse: 16
Start: 13. september  og  27. september 2018, kl. 18.00 – 22.00
Pris: 1.800 kr. inkl. frugt/snacks og drikkelse (for begge moduler)
Underviser: Kropsterapeuter Mette Hansen

Tilmeld Dig Her