Go to Top

MET

Muskel Energi Teknik regnes for en af de mest effektive behandlingsmetoder inden for den manuelle behandling. Teknikken kan ikke alene bruges til at normalisere hypertone muskler og rette fejlstillinger i led, men kan også aktivere hypotone, fjerne lokale ødemer og nedsætte lokale smerter.

Teknikkerne bruges af alle behandlere i hele verden primært ved forskellige bevægeapparatslidelser, og der er skrevet mange bøger og afhandlinger om emnet, siden DO/MD Fred Michell Sr. beskrev teknikkerne og deres mange effekter.

Kurset er delt op over 2 weekender hvor hele hele kroppen gennemgåes med MET teknikker. Teknikkerne er simple men meget effektive, og du vil efter endt kursus kunne gå direkte hjem og praktisere teknikkerne med stor effekt på dine klienter.

” Jeg bruger M.E.T. dagligt i klinikken og bliver gang på gang overrasket over, hvordan selv meget simple teknikker kan have stor virkning. Jeg synes bestemt at opleve, at Muskel Energi Teknikkerne, i kombination med andre gode manuelle teknikker, øger sandsynligheden for at en behandling ikke bare holder til dagen efter, men har en længerevarende eller endda vedvarende effekt.”
                                                                                                                                                     Jacob Dannesbo

Kurset afsluttes med klientbehandling, hvor det tillærte afprøves.

Dette kursus giver 32 RAB point hos FRFM/BFM

MET, kurset i Aarhus.

Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Maksimal deltagelse: 
16
Start: 10. november 2018
Pris: 4.500 kr.inkl. Frugt, kaffe/te.
Underviser: Fysioterapeut/ Osteopat Stud. Jacob Dannesbo
Kursus datoer:  10. –  11.  november samt den 1. – 2. december  2018.

Tilmeld dig her