Go to Top

Massage Øvede

Dette 2 dags kursus er tilrettelagt for dem, der har taget en massage uddannelse tidligere på et andet uddannelsessted. Det er et opfriskningskursus, som starter med lidt repetition af anatomi/fysiologi. Dernæst vil der blive gennemgået hele Dansk Akademi’s massage protokol. Der vil blive lagt vægt på rigtige arbejdsstillinger, kropsanalyser til at afsøge problemstillinger samt et helt nyt massage program, som du kan gå direkte hjem og bruge. Til kurset udleveres der endvidere massage videoer, så du hele tiden kan gense de enkelte massage greb.

Dette kursus er et krav, hvis du ønsker at tage hele  den Komplementære Kropsterapeut uddannelsen eller den RAB godkendte Fysiurgiske Massør Uddannelse og ikke har grunduddannelsen fra Dansk Akademi for Kropsterapi. 

Dette kursus giver 16 RAB point hos FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i massage for øvede, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Massage Øvede, kurset i Aarhus.
Adgangskrav: En massage uddannelsen
Maksimal deltagelse: 16
Start: 1. juni 2019, kl. 9.00 – 16.00
Pris: 2.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Kropsterapeut Mette Hansen

Kursus datoer:

1 – 2 juni 2019 kl 9.00-16.00

Tilmeld Dig Her