Go to Top

KST 1 – 3

KST 1- 3

Kranio-Sakral Terapi i Danmark har siden sin spæde start udviklet sig til at være en af de mest efterspurgte behandlinger i Danmark, hvilket skyldes behandlingens store effekt på områder, hvor ingen andre behandlingsformer virker.

Den blide behandling med Kranio-Sakral Terapi påvirker hele kroppen og bearbejder bl.a. centralnervesystemet. Derved hjælper behandling med Kranio-Sakral Terapi med at genoprette eventuelle vævsskader.

Problemer i centralnervesystemet kan forårsages af mange ting. De kan være opstået i fødslen, stamme fra en ulykke eller fra et slag i hovedet, ryggen, korsbenet eller halebenet. Problemet kan også komme gradvist grundet en dårlig kropsholdning.

Indehaver Jannie Arvad har været med da bøljerne gik højest. Hun har rigtig mange KST uddannelser både fra ind- og udland og følger løbende med i, hvad der rør sin inden for KST.

På Dansk Akademi for Kropsterapi er KST’en en stor del af hele kropsterapeut- uddannelsen. Vi har blot valgt at blande det med andre effekive teknikker og fordelt det ud på de enkelte kropsdele. Men her på KST 1- 3 handler det udelukkenden om den rene KST og primært om teknikker til kraniet, da de andre Kranio-Sakral- tenikker er at finde på de øvrige efteruddannelser.

Dansk Akademi for Kropsterapis KST-kurser er meget intensive, effektive og med et stort pensum, så efter disse 3 kurser i KST har du ikke behov for mere KST til aldersgruppen fra 7 år op efter.

Dysfunktioner i kraniet, hvor Kranio-Sakral Terapi kan hjælpe ved:

Allergi
Anspændthed
Bekymringer
Depression
Forstoppelse
Hovedpine
Højt blodtryk
Irritabilitet
Indlæringsproblemer
Koncentrationsbesvær
Rygsmerter
Skæren tænder
Svimmelhed
Søvnbesvær
Øreproblemer/tinnitus
Synsproblemer
… og meget mere

KST kan afhjælpe der, hvor ingen anden behandling kan. Det er en helt unik form for behandling, da den bl.a. kan afhjælpe problemer i centralnervesystemet. Dvs. hvis vores ”computer” ikke fungerer, så gør vi heller ikke.

Derfor mener vi, at “Kraniet 1,2 og 3” er en uundværlig del af det at være Kropsterapeut. Det handler om at kunne skabe balance i kroppen fra fødderne og helt op til kraniet. KST 3 er et ekstra tilbud og ikke et krav for at gå op til eksamen som Kropsterapeut.

Kurserne afsluttes alle med en klientbehandling, hvor det tillærte afprøves.

Kurserne skal tages i rækkefølge.

Vi opfordrer kursisterne til at have modtaget en KST-behandling inden kurset påbegyndes.

KST 1

Forudsætning: Der kræves ingen forudsætninger udover interesse og lyst til at lære.

Dette kursus er fundamentet til en god og effektiv KST-behandling. Kurset vil starte med teorierne om KST. Hvad er den lette berøring, som vi benytter i KST, og hvordan mærker man de forskellige rytmer i kroppen. Du vil med andre ord lære at skærpe dine sanser og mærke meget små spændinger samt låsninger i andres kroppe, skabe god blodcirkulation samt frigøre evt afklemte kranie nerver.

Disse spændinger/låsninger kan have stor betydning for klienternes fysiske og psykiske balance. Du vil lære at afspænde hjernehinderne, de store kranieknogler, nakken samt bækken og korsben. Efter endt kursus er du istand til at lave en hel KST-behandling.

Dette kursus giver 24 RAB point hos FRFM/BFM

KST 2 :

Forudsætning: KST 1

På KST 2 går vi i dybden med det teoretiske inden for KST. Derefter bliver der arbejdet videre med nogle mere dybdegående kranie-teknikker altså en udvidelse af det lærte på KST 1. Der bliver arbejdet i dybden med flere ansigtsknogler samt tilhørende ansigtsmuskler. Der vil blive arbejdet med det indvendige kranie, da det oftest er med disse teknikker, at vi løser traumer efter slag og fald.

Dette kursus giver 24 RAB point hos FRFM/BFM

KST 3:

Forudsætning: KST 2, samt at man har lavet min. 25 KST-behandlinger.

På KST 3 udvider vi kendskabet til KST både teoretisk og praktisk. Vi arbejder med de teknikker, der kræver en del rutine med KST for at kunne mærke de helt små ubalancer i kroppen og fylder med andre ord på, så du kan blive en ekspert i KST. Der vil på dette kursus blive testet, om du er i stand til at kunne håndtere og vælge mellem de lærte teknikker fra de 2 foregående kurser. Når kurset er afsluttet, vil du føle dig godt klædt på som Kranio-Sakral Terapeut.

Dette kursus giver 24 RAB point hos FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset Kraniet 1 og 2, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

KST 1, kurset i Aarhus.
Adgangskrav: Alle kan deltage
Maksimal deltagelse: max 16
Start:  21. september 2018, fra kl. 9.00 – 16.00
Pris: 3500,00 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser :  Kropsterapeut Janne Jeppesen

Kursusdatoer:
21. – 23. september 2018.

Tilmeld Dig Her

KST 2, kurset i Aarhus.
Adgangskrav: Du skal have gennemført kurset KST 1
Maksimal deltagelse: 16
Start: 26. oktober 2018, kl. 9.00 – 16.00
Pris: 3500,00 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Kropsterapeut Janne Jeppesen

Kursusdatoer:
26. – 28. oktober 2018.

Tilmeld Dig Her

 

KST 3, kurset i Aarhus.

Adgangskrav: Du skal have gennemført KST 2 og udført minimum 25 behandlinger
Manimal deltagelse: 16
Start: 07. december 2018
Pris: 3.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser: Kropsterapeut Janne Jeppesen

Kursusdatoer:
07. – 09. december 2018.

Tilmeld Dig Her