Go to Top

Købsbetingelser

Prisen for et kursus er inkl. kompendium.

Til undervisningen på grunduddannelsen og de sundhedsfaglige fag skal der udover diverse kompendier også købes bøger. Læs mere om dette under selve kurset.

Der skal betales et depositum ved tilmelding til kurset via hjemmsiden. Senest 30 dage inden kursusstart skal restbeløbet indbetales via hjemmesiden.

Den normale reklamationsret, som vedrører køb af et produkt, gør sig ikke gældende i dette tilfælde, da det er kurser vi sælger.

Tilmeldingen er bindende, og skulle man blive forhindret i at deltage inden restbeløbet er betalt, så vil man miste sit depositum.

Bliver man syg eller forhindret, efter at restbeløbet er indbetalt, og der desuden er under 30 dage til kursets start, så er man velkommen til at deltage næste gang kurset afvikles, men pengene betales ikke tilbage. Har man betalt det fulde beløb ved tilmeldingen og bliver forhindret eller syg, når der er mere end 30 dage til start datoen, vil man ikke få depositummet tilbage, men resten af beløbet tilbagebetales selvfølgelig.

Vær opmærksom på at fra du har betalt kurset (via hjemmesiden) kan der gå mellem 1 og 5 dage inden beløbet bliver trukket fra din konto.

Dansk Akademi for Kropsterapi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Dansk Akademi for Kropsterapi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Dansk Akademi for Kropsterapi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort- eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Enhver tvist mellem Dansk Akademi for Kropsterapi og kunden er underlagt dansk lov.

Har man over 20 % fravær  på grunduddannelsen, vil det ikke være muligt at gå til eksamen. Man vil dog modtage et kursusbevis med de timer, som man har været tilstede.

Skolen forbeholder sig ret til at opsige uddannelsesaftalen indenfor de første 4 undervisningsdage på grunduddannelsen. I så fald vil det fulde beløb blive refunderet og det udleverede kursusmateriale skal tilbageleveres.

Det påhviler kursisten at følge de til enhver tid gældende regler på skolen.

Du er altid velkommen til at kontakte skolen, hvis du har nogle spørgsmål til købsbetingelserne.