Go to Top

Klinik 3

Kropsterapeut Jannie Arvad

Jeg er født i 1977 i Aarhus, og jeg har praktiseret som alternativ behandler siden 1998. Jeg startede egen klinik i Aarhus C i 2003, hvorefter klinikken i 2007 flyttede til Højbjerg, for derefter at ende med både klinik og Akademi i Åbyhøj.

Jeg driver klinikken parallelt med arbejdet på Dansk Akademi for Kropsterapi, det Akademi som jeg åbnede i august 2012. På Akademiet uddanner vi både Lægeeksaminerede Fysiurgiske Massører og Kropsterapeuter.

Jeg tog min første uddannelse som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør tilbage i 1998, og jeg har siden videreuddannet mig inden for alternativ behandling med adskillige uddannelser og kurser.

Jeg er RAB-godkendt behandler inden for Kranio-Sakral Terapi samt Fysiurgisk Massage. Denne uddannelse har jeg  bl.a. gennemført på både Stanley Rosenberg instituttet og KST skolen , samt  øvrige skoler for kropsterapi.

Udover min fagspecifikke uddannelse har jeg bestået eksamener i Anatomi og Fysiologi, samt Sygdoms- og Lægemiddellære på sygeplejerske-niveau.

Mine mange forskellige uddannelser og kurser giver mig den perfekte kombination af kompetencer til at kunne tilbyde klinikkens kunder den kompetente behandling, som de har brug for.

Som indehaver af Dansk Akademi for Kropsterapi, er det nødvendigt, at jeg holder mig ajour med den seneste udvikling inden for alternative behandlinger. Jeg bruger meget tid og energi på at hente inspiration i udlandet for at dygtiggøre mig inden for den brede vifte af alternative behandlinger. Min store passion for faget og min iver efter hele tiden at dygtiggøre mig kommer naturligvis mine klienter til gode i dagligdagen.

Har du spørgsmål angående hvilke behandlinger jeg tilbyder, og om de kan være løsningen på de problemer, som du oplever i din hverdag, så er du naturligvis meget velkommen til at sende mig en mail på info@janniearvad.dk 
eller ringe til mig på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke alternative behandlinger jeg kan tilbyde dig.

Jeg er medlem af Foreningen af Kranio-Sakral og Kropsterapeuter i Danmark.
book en tid på: www.janniearvad.dk

Åbningstider

Mandag 8.30 – 16.00
Tirsdag 8.30 – 19.00
Onsdag 8.30 – 16.00
Torsdag 8.30 – 16.00