Go to Top

HotStone (Stone Medicine)

Hotstone (Stone Medicine)

Ved dette to-dages kursus lærer du en unik termisk stenmassage. Stone Medicine er baseret på traditionelle indianske healing- og wellnessmetoder, der er kombineret med den moderne videnskab og metoderne har praktiske fordele. Sten har været brugt i generationer til healing, wellness og behandling af stammens medlemmer og er nu bragt til det moderne samfund på en måde, der er videnskabeligt understøttet, men stadig ærer de gamle traditioner som Stone Medicine stammer fra.

Brugen af varme og kolde sten giver en mere effektiv fysiurgisk behandling, men er også ideel til at hjælpe klienten af med stress og søvnløshed, samt som wellness og spa-behandling. Stone Medicine fokuserer på det hele menneske og er en ægte holistisk behandling. Det siges at en behandlers karriere kan holde ti år ekstra ved at bruge varme og kolde sten som massage redskaber, da det er mere skånsomt mod kroppen.

I løbet af kurset undervises der blandt andet i teknikker til at arbejde effektivt med sten som massageredskab f.eks. hvordan og hvornår hvilke temperaturer bruges, sikkerheden omkring temperaturer, sanitet og hygiejne, kontraindikationer og behandlingsmetoder, samt videnskaben bag ved geotermisk massage.
Teknikker og protokoller bliver demonstreret og du kommer til både at modtage samt give behandlinger i løbet af de to dage kurset varer. Der er plads til individuel instruktion og demonstration, hvor der er behov for det, samt spørgsmål og diskussioner. Du er også inviteret til at deltage i en traditionel ceremoni, hvor vi vil dække historien og traditionerne bag Inyan Pejuta (Stone Medicine) og hvor den stammer fra.

Med Stone Medicine får du fundamentet til at arbejde i mange år med sten i din massagepraksis. Efter kurset er du i stand til at give en hel massagebehandling, du har lært at implementere sten i dine eksisterende behandlinger og hvordan du kan udvide din praksis. Stone Medicine kan let kombineres med fysiurgisk massage, spa og wellness behandlinger, zoneterapi, ansigtsbehandlinger, Reiki og healing, afstresning, samtaler og meget mere. Kurset er endvidere en forudsætning for en række andre Stone Medicine kurser som udbygger og går i dybden med stenene og traditionerne.

Pia Poulsen har arbejdet med stenmassage siden 2009, hvor hun gennem årene har modtaget over 240 timers undervisning i fysiurgisk- , wellness-, og traditionel stenmassage først hos LaStone og senere hos Stone Medicine. Derudover er Pia, som en ud af kun to i hele Europa, certificeret til at undervise i grundkurset Stone Medicine, samt den eneste som er certificeret til at undervise i Rain Bath.

Dette kursus giver 19 RAB point hos FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Hotstone (Stone Medicine), er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Hotstone (Stone Medicine), kurset i Aarhus.
Adgangskrav: henvender sig hovedsageligt til behandlere. En uddannelse i massage er en fordel.
Maksimal deltagelse:  8
Start:  1. september 2018, kl. 9.00 – 17.30
Pris: 3.000 kr. inkl frugt, kaffe/te.
Underviser: Pia Poulsen.

Kursusdatoer:
1. – 2. september 2018.

Tilmeld Dig Her