Go to Top

Godkendt af

LNS

Dansk Akademi for Kropsterapi er medlem af landsorganisationen Natur Sundhedsrådet. LNS er en paraplyorganisation for komplementær/alternativ behandling og uddannelse. De har fokus på tværfagligt samarbejde, etik, viden og forskning.

De arbejder på at forbedre vilkårene og påvirke udviklingen af komplementær og alternativ medicin i Danmark, og ønsker at skabe gode forbindelser til ligesindede organisationer, kolleger og venner i Europa og resten af verden.

De repræsenterer foreninger, skoler og virksomheder med interesse for komplementær/alternativ medicin og sund livsstil.
Læs mere på www.lns.org/da/

Foreningen for kranio-sakral og kropsterapeuter

Er en brancheforening som elever fra Dansk Akademi for Kropsterapi kan søge medlemskab i. Skolen er blevet gennemgået af foreningen og dermed godkendt til at vi lever op til de krav, som foreningen stiller i forhold til kvaliteten af det teoretiske samt praktiske, som eleverne på Dansk Akademi for Kropsterapi lærer.

Læs mere om foreningen på www.kraniosakralogkropsterapeuter.dk

Foreningen for massøre: BFM1992:

Dansk akademi for Kropsterapi er godkendt som uddannelse sted af brancheforeningen for massører BFM1992. Foreningen har til formål at sikre at skolen lever op til de kvalitetskrav, der stilles fra foreningens side. Som kursist ved du at vores uddannelser og kurser er godkendt og kvalitetssikret på både det teoretiske samt det praktiske. Derved  er du sikret, at du kan bruge uddannelserne samt kurserne til en eventuel RAB godkendelse igennem denne forening

Foreningen for massøre: FRFM

Dansk Akademi for kropsterapi er godkendt som uddannelse sted af brancheforeningen for massaører FRFM. Foreningen har til formål at sikre at skolen lever op til de kvalitets- krav, der stilles fra foreningens side. Som kursist ved du at vores uddannelser og kurser er godkendt og kvalitets sikret på både det teoretiske samt det praktiske. Derved  er du sikret, at du kan bruge uddannelserne samt kurserne til en eventuel RAB godkendelse igennem denne forening