Go to Top

Bindevævsmassage

Der findes mange forskellige former for bindevæv, og derfor er der også forskellige metoder og traditioner inden for bindevævsmassagen. På Dansk Akademi for Kropsterapi har vi valgt at undervise i en gammel traditionel form for bindevævsmassage, der kan udføres enten med eller uden sugekopper. Den form for bindevævsmassage er simpel og effektiv og kan bruges som en separat alenestående behandling, eller som et rigtig godt supplement til alle andre former for terapeutisk behandling. I denne form for bindevævsmassage er behandlingen rettet mod laget mellem hud og muskulatur, altså det løse bindevæv.

Kroppens bindevæv er depot for bl.a. affaldsstoffer, fedt og negative følelser. Såfremt disse ikke bliver udskilt kontinuerligt, kan der opstå symptomer som fx. hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb (fx. hævede ben), muskelspændinger, cellulitis og træthed samt psykisk ubalance.

Bindevævsmassage gør en forskel i hverdagen

Bindevævsmassagen er en dyb behandlingsform, der hjælper rigtig mange mennesker med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led der har givet ubalance i kroppen. Man skal være opmærksom på, at ubalancer i kroppen efter et stykke tid ofte udvikler sig til sygdomme.

Selve behandlingsformen er en relativt fysisk form for bindevævsmassage, men justeres naturligvis altid efter klientens ønske. Der bliver i behandlingen lagt et direkte dybt træk på huden, som forårsager rødme og varme, og det er denne øgede blodcirkulation, der er med til at rense bindevævet og transportere affaldsstofferne væk, samt give en afspænding i muskulaturen.

Efter behandlingen vil klienten ofte føle sig følelsesmæssigt lettet, og det vil føles som om, der bliver mere plads til kroppen under huden.

Når du har gennemgået kurset i bindevævsmassage, vil du være i stand til at gå direkte hjem og lave en effektiv bindevævsmassage på dine klienter.

Kurset afsluttes med klientbehandling, hvor det tillærte afprøves.

Prisen for kurset er inkl. 3 stk. sugekopper.

Dette kursus giver 16 RAB point hos FRFM/BFM

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i bindevævsmassage, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Bindevævsmassage, kurset i Aarhus.
Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Maksimal deltagelse: 16
Start:  6.  oktober 2018.  kl. 9.00-16.00
Pris: 3.000 kr. inkl. 3 stk. sugekopper og frugt, kaffe/te
Underviser: Kropsterapeut Sylwia M. Christensen

Kursusdatoer:
6. – 7. oktober 2018.

Tilmeld Dig Her