Go to Top

Bachs blomstermedicin

I over 70 år har disse remedier vist sig gavnlige. Gennem ”mund til øre metoden” har Bach Blomsterremediers fantastiske ry spredt sig til hele verden, og sælges i stort omfang.

Bachs tanke var, at alle familier skulle have blomsterremedierne i hjemmet, så husmoderen i første omgang kunne stabilisere familien følelsesmæssigt.  Det var også tanken, at hvert familiemedlem blev opmærksom på hvordan man følte sig efter en vanskelig dag og selv var i stand til at tage det remedium, der passede til lige netop denne indre stemning.

Problemet kan være hovedpine, søvnproblemer, mavepine etc. Der kan dog bag disse problemer ligge mange forskellige følelser. For at finde den rette kombination, må man have grundigt kendskab til de enkelte remedier. Det er her Bachterapeutens ekspertise kommer ind.

Ofte er der en virkning indenfor 8-10 dage – nogle gange indenfor et par timer. Med Nødhjælpsremediet kan man ofte opleve øjeblikkelig gavn, specielt hvis man er i en krise.

Generelt er virkningen, at man kommer i balance og bliver afslappet. Når vi falder til ro har vi nemlig sværere ved at blive syge.

Der afholdes i dag kurser mange steder. Disse kurser er bygget op i 3 trin, afhængigt af om de blot er til en selv og familien, eller om man vil arbejde professionelt med systemet.

På Dansk Akademi for Kropsterapi afholder vi Trin 1, hvor der efter dette vil være mulighed for at bygge oven på med hhv. trin 2 og 3. Kurset er godkendt af Bach Centret i England og er kompetencegivende til Den Internationale Bachterapeut uddannelse (BIEP). Kurset giver adgang til Trin 2.

Trin 1 – Introduktionskurset afholdes over 2 dage og giver et grundigt indblik i alle 38 remedier, samt Rescue Remedy – også kaldet Nødhjælpsremediet. Derudover vil man lære hvordan disse remedier kan bruges til gavn i hverdagen, for både mennesker og dyr.

Kurset er for alle, og der kræves ikke nogen forudsætninger for at deltage på Trin 1. Ønsker man dog at gå videre til Trin 2 og Trin 3, kræves det at man tager alle trin fra begyndelsen.

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Bachs blomstermedicin, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Bachs blomstermedicin, kurset i Aarhus.
Adgangskrav: Alle kan deltage
Maksimal deltagelse: 16
Start: 10. marts 2018. kl.9.00-16.00
Pris: 2.000 kr. inkl. frugt, kaffe/te
Underviser: Homøopat/Zoneterapeut Tove Elholm

Kursusdatoer:
10.- 11. marts 2018

Tilmeld Dig Her