Go to Top

Babyterapi 1 – 2

Der findes ikke noget mere fantastisk og givende, end at hjælpe små børn af med de problemer de evt. har fået fra fødslen, eller de startproblemer der er opstået i børnenes første levetid.

Kurset i Babyterapi  1 og 2 strækker sig over 4 weekender, og er bygget op omkring de mest effektive teknikker til at afhjælpe spædbørnsproblemer. I undervisningen indgår relevante og effektive teknikker fra kranio-sakral terapien, zoneterapien, massage samt kinesiologien. Kurset starter med en teoretisk gennemgang af spædbarnets anatomi, selve fødslen og hvilke problematikker denne kan medføre for barnet.

Undervisningsforløbet roterer omkring håndtering af barnet og dets forældre. Den nyfødte og moderen er særligt tæt forbundet, og det er vigtigt, at terapeuten også har øje for om problemet kunne være forbundet til moderen.

Til håndtering af de tidlige traumer hos både barn og forældre benytter vi  bl.a. teknikker fra Kranio- sakral terapien samt kinesiologien. Hvis børn mellem 0-3 år oplever fysiske og/eller psykiske belastninger, er det muligt at belastningen kan sætte blivende spor i barnet.

Til problemer af mere fysisk karakter undervises der i en simple måder at diagnosticere problemets udspring, ligesom der også vil være et undervisningsforløb i en række manuelle teknikker til at løse disse problemer, via nogle meget blide teknikker hentet fra kranio-sakral terapien.

Kurserne i Babyterapi giver terapeuten de bedste redskaber

På kurserne bliver der også stiftet bekendtskab med zoneterapiens fantastiske teorier og effektive behandlinger af de mest gængse spædbørnsproblemer som f.eks.

Fordøjelsesproblemer
Snue
Luftvejsproblemer
Almen utilpashed
Øreproblemer
Tandfrembrud
Søvnbesvær

Endvidere bliver der undervist i en helkropsmassage til spædbørn. Det er en blid massage, som du som behandler kan bruge til behandling af barnet eller selv undervise i til mødregrupper og lign. Massagen har mange fantastiske egenskaber på spædbarnets krop, der giver en rigtig god kontakt mellem forælder og barn.

Babyterapi 1: Kurset består af teori omkring selve fødslen samt den nyfødtes anatomi og fysiologi. baby massage samt KST til kroppen.Kurset afrundes med at eleverne skal lave en behandling af en 1-3 måneder gammel baby. Derefter skal eleverne undervise forældrene til en 3-8 måneders baby i babymassage.

På Babyterapi 2:  Bliver der undervist i kinesiologi. Eleverne lærer at teste og afbalancere 14 muskler med enkle teknikker, så der igen er balance i muskler, meridianer og organer. Når babyer og børn skal testes, kan det gøres gennem mor eller far, og det vil der også blive undervist i. Der vil også være mulighed for at teste, hvordan barnet reagerer på forskellige fødevarer og andre påvirkninger, og hvordan dette kan afbalanceres.  På 2 del af babyterapi 2, arbejder vi med kst til skæve kranier, hvordan udgår vi det opstår og hvordan vi så kan rette det op. Kurset afsluttes med en hel dag med behandling samt samtaler med forældre og barn.

Det er vigtigt at kursisterne selv medbringer en dukke. Hvis I ikke har en dukke, så kan de købes på www.touchneeds.com eller www.infantastic.net

1 2016 er der efter Babyterapi 1, mulighed for at komme gratis med på en landsdækkende portal for behandleren, som er speciale i babyterapi.

På kurset bliver du undervist af  bl.a. Jordemoder Melissa Boldhaus, Zoneterapeut Jeanette Bille Kjeldsen, kinesiolog Birgit Nielsen samt Kropsterapeut Jannie Arvad

kurserne giver hver 32 giver RAB point hos FRFM,BFM,FDZ,ZCT.

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Babyterapi, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Kurser i Aarhus

Babyterapi 1
Adgangskrav: Alle kan deltage
Maksimal deltagelse: 16
Start: 25. august 2018 kl. 9.00-16.00
Pris:  4.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Line K.Nielsen, Jeanette Bille Kjeldsen (zoneterapeut) og Melissa Boldhaus (jordemoder)

Kursusdatoer:
25. – 26. august 2018 samt  29. –  30. september 2018.. kl. 9.00-16.00

Tilmeld Dig Her

 

Babyterapi 2
Adgangskrav: Har gennemført Babyterapi 1
Maksimal deltagelse: 16
Start: 10. november 2018  kl. 9.00-16.00
Pris: 4.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te.
Underviser: Birgit Nielsen (kinesiolog) og Line K.Nielsen

Kursusdatoer:
10. – 11. november 2018 samt  8. – 9. december 2018.

Tilmeld Dig Her

Du har mulig for at tilmelde dig begge kurser til en pris på 8.000 kr.

Tilmeld Dig Her